Назад

Презентация на дейностите и услугите, предоставяни от отделите на посолството на САЩ в София

Презентация на дейностите и услугите, предоставяни от отделите на посолството на САЩ в София ще се проведе на 26 февруари 2014 г. в Българска търговско-промишлена палата (БТПП). Събитието се организира съвместно от БТПП и Търговския отдел на американското посолство в София. Презентацията ще се състои в столицата, в сградата на БТПП на ул.“Искър“ 9, ет.1, зала „А“ от 11.00 ч. 
 
Целта на информационната среща е да бъдат представени развиваните дейности и услугите, предоставяни от различните отдели на Американското посолство в София , както и  да бъдат обсъдени търговски, икономически, селскостопански и консулски въпроси. Фирмите ще могат да се запознаят и с някои недостатъчно използвани възможности за сътрудничество с посолството.
 
Участниците в срещата ще могат да получат директна информация от източника, както и възможност да зададат въпросите си и да установят контакти със съответните ръководители на отдели от Американското посолство.
 
Фирмите, които проявяват интерес за участие в презентацията, следва да изпратят попълнена регистрационната форма на e-mail: irelations@bcci.bg или на факс: 02/987 32 09 в срок до 24 февруари 2014 г./понеделник/.
 
За допълнителна информация и въпроси, моля, свързвайте се с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел. :02 8117 421, 8117 494.
 
Регистрационна форма с проекто–програма: ТУК
 

13.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад