Назад

БТПП и Националната асоциация на общинските служители в България работят по съвместен проект



Българската търговско-промишлена палата продължава сътрудничеството си с Националната асоциация на общинските служители в България (НАОСБ) в изпълнението на проекта PAVITT - стимулиране на младежкото предприемачество чрез видео участие, по програмата "Младежта в действие" на Европейската комисия. 
 
В поредица от срещи със студенти и преподаватели от Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще бъдат представени целите и дейностите по проекта, както и добри практики, представени от младежи, за развиване на собствен бизнес. Тези начални стъпки и бъдещи идеи са основата на дискусии между участниците. 
 
БТПП и палатите в Търговище, Хасково и Стара Загора участваха в подбора на младежи, които посетиха автономна област Валенсия, с което направиха възможно изпълнението на настоящия проект.
 
Най-добрите предприемачески идеи сред студентите ще определят двамата участника в партньорската среща през март следващата година в Анкара. По проекта участват младежи от България, Испания, Италия, Португалия и Турция. Обмяната на идеи и установяване на контакти между младежите са сред главните цели на PAVITT.
 

09.12.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад