Назад

„Туристически ден на Южна Африка“ се проведе в БТПП

“Туристически ден на Южна Африка” се проведе в БТПП. Форумът, организирано съвместно от Палатата и посолството на Република Южна Африка в София бе открит от председателя на БТПП Цветан Симеонов. Специално за събитието пристигна от Берлин посланикът на РЮА в Германия Реф Стофиле, за да подкрепи инициативата на южноафриканското посолство в София. С 12 % се е повишил туристопотокът от Германия към РЮА за 2012 г., посочи той и каза, че най-добрият продукт на РЮА е гостоприемството на хората.
 
Временно управляващият посолството на Република Южна Африка в София Боки Мотлунг представи стандарта на живот в РЮА и възможностите за туризъм.
 
Председателят на парламентарната група за приятелство с Южна Африка Румен Йончев приветства участниците и сподели лични впечатления от пътувания там.
 
Регионалният маркетинг мениджър на Турските авиолинии Диана Павлова презентира възможности за пътуване от София до дестинации в Южна Африка, а Ганчо Ганчев, консул в южноафриканското посолство в София разясни изискванията за издаване на визи
 
За участниците в събитието – представители на над 30 фирми, имаше изненада – организирана от посолството на РЮА томбола с атрактивни награди. Най-голямата – едноседмично пътуване, в т.ч. и транспорт до Южна Африка се падна на представител на БАТА. 
 

25.10.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад