Назад

БТПП и Сдружение "Програма Произведено в България" ще работят за подпомагане на бизнеса





 

Представители на Сдружение "Програма Произведено в България" – Адриана Цанева, Олга Ускова и Люси Барзанова се срещнаха с председателя на БТПП Цветан Симеонов. 
 
Сдружението работи с български общини и фирми за разширяване на сътрудничеството в областите: търговия и икономика; високи технологии; социални програми; научни, културни и исторически обусловени връзки.
 
С тази цел бе и срещата между гостите и председателя на БТПП. Обсъдени бяха възможностите за сътрудничество и провеждане на съвместни инициативи за подпомагане на фирмите. Вниманието бе насочено към предоставянето на бизнес информация, по-широко популяризиране и представяне на малките и средни предприятия.
 
От сдружението информираха за ежегодното провеждане на официалната церемония по връчване на международна награда „Човек на XXI век“ 2012. Събитието ще се състои на 21 март 2013. Наградата е оценка за целогодишната работа, постижения и усилия за адаптация на бизнес към европейските стандарти. Във номинациите участват региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от туристическия бранш, хотелиери, инвестиционни компании.
 

05.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад