Назад

Превенция на разпространението на фалшиви лекарства Стандарти GS1 за автоматична идентификация в здравеопазването

GS1 България има удоволствието да Ви покани за участие във форум


 
Превенция на разпространението на фалшиви лекарства
Стандарти GS1 за автоматична идентификация в здравеопазването
Форумът се организира съвместно с  ARPharM и БФС.
Какви са изискванията, заложени в Директива 2011/62/ЕС, за предотвратяване на навлизането на фалшифицирани лекарствени продукти в законната верига на доставки?
Какво включва Паневропейският модел на EFPIA, PGEU и GIRP на система за проверка автентичността на лекарствените продукти?
Какво е GS1 и защо EFPIA препоръчва използването на системата от стандарти GS1 за идентификация на фармацевтичните продукти?
Отговори на тези и други въпроси ще намерите, ако се регистрирате за участие във форума, който ще се проведе на 28.06.2012 г. от 10 часа в сградата на БТПП, зала А, ул. Искър 9, София. Участието е безплатно.

За регистрация използвайте адрес http://www.gs1bg.org, раздел „конференции“  или електронна поща gs1bulgaria@gs1bg.org и телефони 02/8117 604 и 567, като ни изпратите имената на участниците, както и данни за контакт.

Още за Automatic identification in Healthcare в http://www.youtube.com/watch?v=08AJPzGF6JU

GS1 е водеща международна организация, която разработва и внедрява глобални стандарти и решения, с цел повишаване на ефективността и прозрачността по веригите за търсене и предлагане в различните отрасли по света. В сектор здравеопазване дейността на организацията се осъществява чрез работата на глобална доброволна потребителска общност GS1 Healthcare  (GS1 в здравеопазването), която обединява различните участници във веригата за доставка в областта на здравеопазването, включително производители, дистрибутори, болници, аптеки, разработчици на софтуер за здравеопазването, регулаторни органи и професионални асоциации. 66 водещи организации и фирми участват активно и подпомагат работата на глобалната потребителска група Healthcare  user group (HUG), а над 700 са ангажирани в HUG по региони в цял свят. 
Мисията на GS1 Healthcare е да създаде условия за съвместна работа на експерти от здравеопазването и така да допринесе за успешното разработване и внедряване на световни стандарти за повишаване безопасността на пациентите и ефикасността на веригата на снабдяване. 

24.06.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад