Назад

Покана: Факултетът по икономика на Университета в Любляна и словенската фирма ЕКОСЕК ще представят дейността си в БТПП

Словенският опит в икономиката и управлението се радва на заслужен интерес

Българската търговско–промишлена палата съвместно с водещата словенска консултантска фирма ECOSEC организират Презентация на дейността на Факултета по икономика на Университета в Любляна (ФИУЛ). Представянето ще се състои в четвъртък, 28 Януари 2010 г. от 9:30 часа в сградата на БТПП, ул. Искър 9, Зали А и Б.

Факултетът по икономика на Университета в Любляна може да се похвали с повече от 60 годишна образователна традиция и с право се нарежда сред най-добрите висши училища в Югоизточна Европа. Мисията му е да допринася за създаването на знание в световен мащаб в областта на бизнеса и икономиката, като усвоява знания от целия свят и ги прехвърля в Югоизточна Европа.

Паралелно с презентацията на ФИУЛ ще бъдат представени дейността и приоритетите на словенската консултантска фирма ECOSEC. Фирмата е основана през 2001 г. с цел консултация и помощ за различни фирми в областта на инвестиционния мениджмънт и откриване на нови бизнес възможности. Част от дейността на ЕКОСЕК е насочена към консултиране в сферата на мениджмънта и по-специално организация, човешки ресурси и управление на риска. Разработена е методология, която да осигурява ефективната защита на фирмените интереси и данни.

Събитието е продължение на успешното сътрудничество между БТПП и словенски организации и институции, като последното мероприятие в тази насока – конференция, посветена на словенския опит в усвояването на еврофондовете, която се проведе на 12.11.2009 г. отново в БТПП, породи значителен интерес.

В прикачените файлове предоставяме на Вашето внимание профилите на: консултантска фирма ЕКОСЕК, Факултета по икономика на Университета в Любляна,  както и програмата на семинара и регистрационна карта.

Моля, желаещите да вземат участие в презентацията да изпратят попълнена регистрационната форма на факс: 02/ 987 32 09 или e-mail: intorg@bcci.bg   в срок до 27.01.2010 г. /сряда/. Може да се регистрирате и online на адрес: http://bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=115.


28.01.2010 г.
Назад