Назад

ИТ мениджърите имат ключова роля за ефективността и потенциала фирмите

 
Председателят на БТПП приветства участниците в конкурса „ИТ мениджър на годината” и връчи почетни дипломи на номинираните в категория „Ефективност”. Носители на отличието станаха Милен Михайлов, директор ”Информационни технологии” в ”Софарма Трейдинг” АД, Георги Комсийски, ИТ Мениджър, Порше БГ и Димитър Граматиков, директор "Информационни технологии и обслужване" в Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани АД.
Конкурсът за най-успешните ИТ ръководители за годината се проведе за четвърти път на 7 декември 2011 г. в столичния хотел Шератон. Сред общо 16-те номинирани за 2011 г. в три категории – мениджмънт, ефективност и иновации, бяха представители на компании от вертикални сегменти от икономиката като финанси, услуги, ютилити, спедиция, търговия и др., с успешен и иновативен проект през последните 12 месеца, който е допринесъл за постигане на бизнес целите на организацията, в която работят. 
Инициативата насърчава издигането на позицията и авторитета на ИТ мениджърите в ръководството на фирмите и институциите в България и стимулира ефективно използването на информационните технологии в дейността на компаниите в различни сегменти на индустрията

08.12.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад