Назад

Търговска мисия в Турция с посещение на Индустриална зона Анталия



Представители на български фирми участват в търговска мисия в Анталия, Турция, организирана от Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Индустриална зона Анталия.

Програмата на търговската мисия продължава до 7 февруари 2024г. и включва посещения на производствени бази и двустранни срещи с водещи производители от Индустриална зона Анталия.

Индустриална зона Анталия (AOIZ) е една от 5-те най-големи индустриални зони в Турция. Основните активности, представени в зоната, са: строителство, селско стопанство, производство на химични торове, хранително-вкусова промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, производство на хартия и опаковки, машиностроене, химическа промишленост - производство на пластмаси, полиестер, акрил, текстилна промишленост и др.

Делегацията, водена от председателя на БТПП Цветан Симеонов, включва представители на фирми от секторите: металообработване, машиностроене, консултантска дейност и счетоводство, интериорен дизайн, доставка на резервни части и др.

Българските компании ще се запознаят с услугите, стоките и дейността на компаниите, опериращи в индустриалната зона и ще осъществят бизнес срещи с потенциални партньори. 

Палатата ще информира допълнително за проведените делови срещи в Анталия.

 


05.02.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад