Назад

Среща с представители на Търговско-промишлената палата на Джънджоу







Главният секретар на Българската търговско-промишлена палата Васил Тодоров се срещна с представители на Търговско-промишлената палата на град Джънджоу, провинция Хънан, Китай. Цел на срещата бе обсъждане на общи интереси между китайски и български компании. Джанг Фейчонг, заместник-главен секретар на китайската организация и Михаела-Александра Сучеа, сътрудник представиха дейността на няколко китайски фирми, които търсят партньорство с български компании. Интересите са насочени в областите хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, хладилно оборудване за промишлени и търговски обекти, производство на клапани, химическа промишленост, информационни технологии, и др.

Бе договорено Българската търговско-промишлена палата и Търговско-промишлената палата на град Джънджоу да обменят редовно информация за предстоящи бизнес събития, търсене и предлагане на продукти от страна на фирми, както и да си сътрудничат при организирането на двустранни бизнес срещи.

Васил Тодоров информира гостите относно капацитета на БТПП при намирането на партньори, като представи богатата гама от услуги, която предлага палатата.

Henan Shangfa Valve Co. - ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Southwest Institute of Chemical Co. - ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 

 


28.11.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад