Назад

Цветан Симеонов бе в жури за награди на Career Show Awards 2023

Цветан Симеонов раздаде част от наградите за най-добър работодател на Career Show Awards 2023. С тях се отличиха компании от различни сектори в над 80 категории, насочени към работодателската марка. Председателят на Българска търговско-промишлена палата бе част от престижното жури, което оценяваше кандидатурите на компаниите. Петото издание на Career Show Awards стана витрина за проекти и стратегии за развитие на работодателската марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите. Акцент и през тази година е създаването и поддържането на благоприятна и стимулираща работна среда.

 

„За нас е изключителна чест, че г-н Цветан Симеонов стана част от екипа на журито в Career Show Awards 2023. Винаги се стремим да си партнираме с професионалисти на високо ниво, които могат да допринесат за развитието на работната среда у нас. Благодарни се, че имаме подкрепата и оценката на такъв професионалист!”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. Тазгодишното издание на бизнес наградите за най-добър работодател включи допълнителни категории, съобразени с изменящите се условия на работа, приоритети и ценности на служителите. Сред новите категории, в които работодателите представиха разработените стратегии, с които отговарят на новата работна действителност, са:

  • Стажантска програма
  • Програма за млади родители
  • Referral програма
  • Co-working инициатива и др.

 

Категориите в група “HR услуги” от своя страна дават възможност на всички доставчици, работещи за създаването на по-добра работна среда в компаниите, да разкажат повече за себе си. Компании, предлагащи фирмени обучения, подбор на персонал, HR софтуери, храни и напитки за офиса, застраховки и други допълнителни придобивки могат да се включат представяйки услугите си.

 

Председателят на УС на БТПП раздаде награди на фирмите SOUDAL  -  СУДАЛ ,  StorPool Storage - СТОРПУЛ  СТОРИДЖ ,  Talent Group  -  ТАЛЕНТ  ВЕНЧЪР ГРУП БЪЛГАРИЯ. Статуетки получиха TRANSPRESS,  която е пряк член на БТПП, Vivacom  - ВИВАКОМ БЪЛГАРИЯ , Yettel  -ЙЕТТЕЛ, която е пряк член на БТПП, Награди бяха връчени и на представител на Загорка АД,  - асоцииран член  на БТПП, на Карлсберг България която е асоцииран член на БТПП и още на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ АД  , Карготек България 


09.10.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад