Назад

Представяне на софтуерно решение в областта на транспорта





Главният секретар на БТПП д-р Васил Тодоров се срещна с Данаил Пенев, собственик на „Тракинг БГ“, родна компания предлагаща разнообразни софтуерни решения в областта на управлението на автопаркове.

Васил Тодоров представи ползите от членство в Палатата и множеството дейности, които БТПП предлага в своето портфолио от услуги за бизнеса, най-важните сред които са работата на Арбитражния съд и услугите на Търговския регистър, както и осъществяване на контакти с бизнес партньори от страната и чужбина (всички услуги тук).

От своя страна Данаил разказа повече за „Тракинг БГ“, нейните мисия и цели и представи решенията, които предлага във връзка с важни събития от управлението на автопарк от превозни средства, като:

изтичащи застраховки, годишни технически прегледи, отчитане на шофиране в извънработно време, кражби на гориво, текуща GPS локация, превишения на скоростта и др.

„Тракинг БГ“ предлага иновативна за българския пазар услуга – издаване на автоматизирани пътни листи, за които Данаил Пенев сподели, че напълно отговарят на изискванията на НАП и според него една полезна екстра спестяваща време и пари.

Клиенти на „Тракинг БГ“ са основно превозвачи, транспортни фирми, компании, имащи автопаркове от служебни превозни средства.

 


31.03.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад