Назад

Разширява се дейността на Съвета по предприемачество и стартъп при БТПП

Планира се цикъл от обучения по проект "Менторска програма за развитие на женското предприемачество в България"


 

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов проведе среща с ръководството на Съвета по предприемачество и стартъп при БТПП  - Гена Събева, председател на Съвета, член на ИС и УС на Палатата, и Виктория Караабова–Стоянова, зам.-председател на Съвета.

На срещата бе представена информация за досегашната  дейност и проведените инициативи по Менторската програма за женско предприемачество в България през 2022 година. Председателят на БТПП  даде висока оценка на извършеното от Съвета през изминалия период.

Едновременно с това бе предоставена и предварителна програма за дейността през първата половина на 2023 година, предвиждаща продължаване на партньорството по проекта „Менторска програма за развитие на женското предпремачество в България“, както и развитие на Съвета по предприемачество и стартъп при Палатата.

Основен момент в бъдещата дейност ще бъде цикъл от обучения по посочения проект, в края на всеки месец за периода януари-май 2023 г.

Бе обсъдено и партньорството с БТПП при организиране на кръгла маса в изпълнение на информационна кампания по „Демонстрационен проект за подготовка за повторна употреба и рециклиране на употребявани матраци“ с бенефициент „Биоком“ ЕООД и управител Гена Събева.

За популяризиране на проекта и превръщането му в кауза за по-чиста и устойчива среда заинтересованите компании и организации биха могли да  се свържат с Десислава Пенчева, ръководител на информационните и комуникационни кампании на проекта,  на  тел: 02/ 961 62 63 или GSM: 0888 43 57 50.

 


29.09.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад