Назад

БТПП се включва в инициатива за обучение за начинаещи предприемачи „Започни млад“



Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе работна среща с Пламен Попов - съосновател и изпълнителен директор на списание „Български предприемач“ (BEM.BG) и с инж. Веселин Тодоров – председател на УС на Сдружение „Соларна Академия България“. Договорени бяха съвместни инициативи под формата на предприемачески състезания във формата „Започни млад“ (Start Young), които имат за цел да осигурят качествено практическо обучение за начинаещи предприемачи.

 Започвайки в петък вечер с презентации на идейни проекти и събиране на екип, събитието продължава чрез интензивно генериране на идеи и откриване на решения с помощта на ментори, разработване на бизнес модел и създаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

„Започни млад“ се организира по инициатива на Фондация „Започни млад“ и списание „Български предприемач“. Сред партньорите на събитията са Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Русенски университет „Ангел Кънчев“, Бургаският свободен университет, Университет „Проф. д-р. Асен Златаров“, Национална художествена академия, Община Русе, Община Бургас, Община Пловдив и много други партньори от сферата на бизнеса, образованието и медиите. Пламен П. Попов е управляващ собственик на технологичната компания Smartcards.tech. Съосновател и изпълнителен директор на списание „Български предприемач“ (BEM.BG) с награда за медия на годината от „Награди за мода, стил и шоу бизнес“ 2021г. Създател и на националната социално-образователна кампания „Аз събуждам България“ в партньорство с Министерство на труда и социалната политика 2017г. Автор на бизнес наръчниците „Предприемачът“, „Победителят“, „Преговаряй с мен“ и ко-автор в „Как да стартираш бизнес без собствен капитал“. Пламен Попов е учредител и член на управителния съвет на фондация „Започни млад“.


04.07.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад