Назад

С юбилейна конференция НСНИ отбеляза 30 години от създаването си





Тържественото честване на 30-та годишнина на Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ)  се състоя на 24 юни в Гранд Хотел „Милениум“, София.  Сред официални гости бяха представители на държавни и обществени институции, министерства, агенции, работодателски организации.

Председателят на БТПП поздрави ръководството и членовете на НСНИ с юбилея, като отбеляза приноса на сдружението за устойчивото развитие на бранша, международния авторитет и налагането на високи професионални стандарти и етични норми. НСНИ е активен член на Палатата и партньор при реализиране на съвместни инициативи в подкрепа на българския бизнес.

Отбелязването на юбилея бе част от Генералната Асамблея на европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти (CEPI) и Международна конференция, която се проведе в София в периода 23-25 юни. Участваха представители от 26 европейски държави, които споделиха опит и нови тенденции в бранша.

-------------------

НСНИ обединява близо 300 водещи агенции за недвижими имоти в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията се стреми към регулация на бранша и регламентиране на професията „брокер на недвижими имоти”, въведе в България Европейския стандарт за услуги, предоставяни от брокери на недвижими имоти, БДС EN 15 733 и работи активно за професионалното обучение и квалификация на агентите за недвижими имоти. НСНИ е партньор на утвърдени наши университети и дава възможност на амбициозни млади специалисти да навлязат в индустрията.

 


27.06.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад