Назад

Подкрепете вашия бизнес - Как интелектуалната собственост може да увеличи достъпа до финансиране от частни инвеститори

Уебинар на 30 ноември от 11 часа, работен език английски


На 30 ноември 2021 г. Академията на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС/EUIPO), организира уебинар на тема: Подкрепете вашия бизнес - Как интелектуалната собственост може да увеличи достъпа до финансиране от частни инвеститори.

Уебинарът ще се проведе от 11:00 до 12:00 часа, работен език английски.

Програмата на събитието включва представяне на персонализираните услуги на Invest Europe и СЕСИС, които имат за цел да улеснят и подпомогнат бизнес начинанията на МСП. Ще бъдат представени наличните източници на финансиране за МСП и начините, по които инвеститорите оценяват интелектуалната собственост при вземане на решение за финансиране на даден бизнес. Освен това, ще бъдат презентирани възможностите за финансиране на МСП чрез създадения от Европейската комисия Фонд за МСП и програмата Ideas Powered for business, които предоставят подкрепа на бизнеса под формата на възстановяване на разходи до 1500 евро за такси за заявки на марки и дизайни, и за извършване на предиагностика на ИС (IP Scan).

Представената информация ще бъде от полза за малки и средни предприятия, представителите на бизнеса, браншовите организации, маркетинг мениджъри и други заинтересовани страни.

За участие е необходима регистрация на следния линк: https://euipo.blumm.it/event/ar/1/webinar-20211130-1000

 

 

 


19.11.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад