Назад

БТПП се включва в „Новата (виртуална) реалност за бизнеса“





Ръководството на Българската търговско-промишлена палата, асоцииран член на АСТЦ, участва в официалното откриване на Онлайн форум за членовете на Асоциацията на световните търговски центрове (АСТЦ) 2021, който тази година е под надслов „ Новата (виртуална) реалност за бизнеса“. Събитието се провежда онлайн в периода 15 -19 ноември 2021 г., като са регистрирани над 550 участници от 115 световни търговски центрове от 50 страни. Представени са 27 индустрии. Програмата на онлайн форума включва презентации, дискусии, семинари, истории на успеха и двустранни срещи.

Събитието бе открито от Джон Дру, председател на Борда на директорите на АСТЦ и Робин ван Пуенброек, изпълнителен директор „Бизнес развитие“, които представиха новите партньорства и инициативи на Асоциацията. Джон Дру обяви, че АСТЦ работи за лицензирането на нови световни търговски центрове и засилване на сътрудничеството в Африка. 

През първия ден програмата на събитието продължи с информация за новите инструменти и услуги за членовете на АСТЦ, представен бе и новия център – WTC Haiku & Sanya в Китай. Освен панели само за членове на АСТЦ, форумът предлага и семинари, достъпни и за фирми, членове на СТЦ и възможности за двустранни бизнес срещи. Сред основните теми на събитието са: трендовете в преките чуждестранни инвестиции, глобалната търговия, устойчивост и недвижими имоти, градове на бъдещето и др.

Актуална програма на онлайн форума: ТУК

Регистрация за участие: ТУК. Фирмите, желаещи да присъстват трябва да изберат опцията B2B Delegate, WTC Sofia AF, и код за достъп: WTCAConnects.

При затруднение с регистрацията, може да се свързвате с БТПП, дирекция „МСМО“ на e-mail: m.markova@bcci.bg;


16.11.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад