Назад

Летен стаж на младежи в БТПП

Запазва се традицията и философията за професионално развитие на бъдещи специалисти




 

През лятото младeжи проведоха стаж в Българската търговско-промишлена палата. Запазвайки традицията и философията за професионално развитие на бъдещи специалисти,  БТПП прие на стаж Калина Вълчева, ученичка от Американо-английската академия в София, и Луис-Фелипе Куик Силва, бразилски студент, обучаващ се в ESSEC Business School  в Париж.

Стажантите получиха възможност да се запознаят подробно с всички дейности и отдели в Палатата, като им бяха поставени предизвикателни, интересни и практически ориентирани задачи.  Участваха в срещи и конференции, организирани от БТПП, както и работиха върху подробни доклади за резултатите от събитията и аналитични проучвания.

Ръководителите на отдел „Икономически анализи“ и дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ работиха тясно със стажантите и ги наставляваха по време на стажа.

Българската търговско-промишлена палата предлага целогодишен стаж, без начален и краен срок за кандидатстване. Целта е млади хора да получат практически умения и полезен опит в икономически и международен план.

 


01.09.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад