Назад

Компанията Business Doctors представи дейността си в БТПП

Предложена бе широка гама услуги за МСП


Веселин Генев, изключителен представител на  компанията  Business Doctors за България, представи дейността и насоките за развитие на фирмата на среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Business Doctors е създадена през 2004 г. във Великобритания и има присъствие в 10 страни. За първи път от тази година е  в България. Компанията има разработен и утвърден модел за подкрепа на развитието на МСП и е помогнала на повече от 10 000 компании от различни страни.

Предлаганите от  Business Doctors услуги заемат нишова позиция в пазара за подкрепа на малки и средни предприятия и реализиране на индивидуално изготвена стратегия за развитие чрез използване на доказани  инструменти и наложени добри практики за оптимизиране на бизнес процеси.

Business Doctors приема ролята на "Бизнес Помощник" до мениджъра или собственика във всяко малко и средно предприятие, което се нуждае от стратегически поглед върху бизнеса си, за да не се концентрират ресурси единствено върху ежедневни и краткосрочни задачи. Компанията разполага с инструменти в областите на бизнес развитие, стратегическо планиране, организационно преструктуриране, човешки ресурси, финансов мениджмънт и продажби.  Той провежда регулярни безплатни семинари и работни маси за оптимизиране на бизнес процеси.

Идеята за работа с търговско-промишлените палати е започнала във Великобритания. В България тя влиза чрез ТПП - Стара Загора, където е проведен и първият разговор относно възможности за съвместна дейност.

Бе постигната договореност БТПП да предостави възможност да се запознаят всички търговско-промишлени палати от системата в регионите, браншови организации и техните фирми - членове с предлаганите услуги на  Business Doctors. Чрез тях фирмите могат да направят оценка на състоянието на бизнеса си и да получат експертни препоръки за ефективни действия за разрастване на дейността и увеличаване на печалбите си.

Повече за Business Doctors може да прочетете на www.businessdoctors.bg

 


29.06.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад