Назад

Покана за информационен ден по проект STRONG





Българската търговско-промишлена палата организира информационен ден по проект STRONG (Sustainable policy ThRough capacity StrenghteninNG), насочен към укрепване на политиките и практиките на социалния диалог в България, подобряване на тристранния диалог и стимулиране на двустранното сътрудничество с Норвегия чрез споделяне на опит, знания и добри практики. Проектът се финансира по „Норвежки финансов механизъм”, програма Социален диалог-достойни условия на труд и се изпълнява от БТПП като водеща организация, в партньорство с Конфедерацията на норвежките работодатели (NHO) и Норвежко–Българската Бизнес Група (НББГ).

 В рамките на събитието ще бъдат представени:

Модул 1 - "Управление на конфликти"
Модул 2 - "Справяне със стреса и напрежението на работното място, разрешаване на конфликти и овладяване на гнева и раздразнението"
Модул 3 - "Добри практики за ефективна комуникация по време на преговори"
Модул 4 - "Успешни тактики при водене на преговори".

Събитието ще се проведе на 21 юни 2021г. от 10:30 ч. в зала „Б“ на БТПП, ул. Искър 9, гр. София. Програма на мероприятието може да намерите ТУК.

За повече информация и потвърждение за участие: Наталия Дичева, гл. експерт, Дирекция „ЕИЕП“, e-mail: n.dicheva@bcci.bg , тел.: 02/8117 416.

 

 


15.06.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад