Назад

Възможности за финансиране на кръгови бизнес модели

Покана за обучение - към фирми, работещи и развиващи дейности в секторите агроиндустрия, пластмаси и текстил


Съветът  „Кръговата икономика – зелената алтернатива за България“ при БТПП организира на 15 юни т.г.   обучение  на тема “Възможности за финансиране на бизнес проекти през програма Хоризонт Европа 2021-2027 г. и други европейски програми“. Обучението ще се проведе в сградата на Българската търговско-промишлена палата, ул. Искър 9  от 10.00 до 13.00 ч.  Каним всички фирми, работещи и развиващи дейности в секторите агроиндустрия, пластмаси и текстил, които проявяват интерес към възможностите за финансиране на кръгови бизнес модели,  да се включат в  обучението.

Съветът „Кръговата икономика – зелената алтернатива за България“ с  акроним „КИЗА-БГ“ беше създаден в началото на годината, за да подпомогне  фирмите от преработвателната промишленост при въвеждане   принципите на кръговата икономика, използване на  кръгови бизнес модели, трансфер на иновативни практики и технологии с цел намаляване на отпадъците в производството и тяхното кръгово оползотворяване.  Като начало, във фокуса са основните замърсяващи околната среда индустрии, а именно: агроиндустрия, текстил и пластмаси.

Учредители на СЪВЕТА са фирми, организации и научни институти,  работещи в  областта на кръговата икономика, както и  физически лица, с богат опит и експертиза.

Допълнителна информация за обучението – покана, програма и регистрационна форма можете на намерите тук.

Повече за Съвета  „Кръговата икономика – зелената алтернатива за България“ ще намерите на уебсайта: www.cega-bg.com.

 

 


08.06.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад