Назад

Цветан Симеонов: Имаме победа по отношение на обучението по предприемачество, но плодовете ще дойдат след 20 години









24 бизнес дами се включват в „Арена на дамския бизнес– форум“, за който организаторите имат амбицията да даде възможност за финансиране и подкрепа на бизнеси, ръководени от жени предприемачи.

Идеята е да се даде платформа за жени, които да покажат свои продукти и бизнеса си, за да намерят партньори, менторство или финансиращи институции, обясни Гена Събева – предприемач с над 30 годишен опит и председател на Бизнес лейди клуб „Женско предприемачество“.

Форумът се провежда в четири тематични панела, по време на които дамите ще представят по интересен и интерактивен начин различни теми, свързани с бизнеса.

Всеки ден ние се борим за предприемачеството и най-голямата ни победа беше въвеждането на предприемачеството в българското образование от първи клас. Плодовете на това усилие ще дойдат след 20-25 години, но ние сме длъжни всеки ден да се борим да бъдем в челото на женското предприемачество, макар че и в Европа сме малко по-напред. Такива събития като днешното адмирираме и подкрепяме с душа и сърце – каза при откриването председателя на УС на БТПП Цветан Симеонов.

Подробности във видео материала


08.06.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад