Назад

Трето издание на GS1 Healthcare Executive Dialogue

Прозрачност, сигурност и проследимост при доставката на ваксини


БТПП съвместно с GS1 България информира, че 3-то издание на GS1 Healthcare Executive Dialogue (среща на високо равнище) ще се проведе онлайн на 26 май, 2021г. В него ще участват водещи лидери от UNICEF и ACT Health (Териториално управление на здравеопазването в Австралия). На срещата, която е организирана от Международната организация GS1, в отворен диалог ще бъде обсъдено разработването на система за проследимост и проверка (верификация) на ваксини за Covid-19.

Настоящото е покана към здравната общност в България и всички заинтересовани по темата лица да се регистрирате за участие в срещата. Това ще Ви даде възможност да научите повече за глобалните стандарти GS1 и как тяхното използване допринася за осигуряване на прозрачност, проследимост и сигурност по веригите на доставка в глобален мащаб, а с това - ограничаване на риска за навлизане на фалшиви ваксини в легалната мрежа или отклоняване на редовни дози от тяхното крайно местоназначение.

Повече информация за събитието и възможност за безплатна регистрация може да намерите тук

За допълнителни въпроси и съдействие се обръщайте към Д. Димитрова, експерт в GS1 България, на тел. 02/8117 433 или на имейл gs1bulgaria@gs1bg.org

 


19.05.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад