Назад

БТПП- съорганизатор на онлайн конференция с компании от Пермския край



Българската търговско-промишлена палата бе партньор на Търговското представителство на Русия в България и на Съюза на износителите на Русия при организирането на онлайн събитие между компании от Пермския край и България. Над 40 фирми от двете страни участваха в конференцията и обмениха информация за предлаганите от тях стоки и услуги.

Габриела Димитрова, директор дирекция Международно сътрудничество и международни организации поздрави компаниите от името на БТПП и потвърди готовността на Палатата да съдейства за намиране на партньори в двете страни. Тя представи богатата гама от услуги за бизнеса, възможностите на Търговския регистър на БТПП и продуктовия каталог БГ баркод.

Участниците от Русия, работещи в секторите: цифрова медицина, машиностроене, лека промишленост, консултации, маркетингови услуги, пчеларство, производство на тръби и фитинги, производство на дървени детски играчки, търговия с кабелни изделия и др. проявиха интерес към българския пазар, търсейки вносители, дистрибутори и партньори.

Повече информация за фирмите от Пермския край- участнички в конференцията бихте могли да намерите тук.

Заинтересованите български фирми могат да получат съдействие, свързвайки се с БТПП, дирекция  „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg. и

Търговското представителство на Руската Федерация в Република България, тел.: 02 96308 88, e-mail: sofia@minprom.gov.ru

През следващите месеци предстоят нови двустранни бизнес събития с участие на фирми от различни региони на Русия, за които БТПП ще отправи покана до своите членове и .заинтересовани фирми и организации.

 

 

 


10.02.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад