Назад

В БТПП договаряне за поредица от онлайн събития





Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов проведе виртуална среща с ръководителя на Търговското представителство на Руската Федерация в Република България Константин Артюшин и негови колеги.

Целта на срещата бе договаряне на сътрудничество при организиране и провеждане на поредица от онлайн събития, които са предназначени за фирми, търсещи партньори в България и Русия съответно. Симеонов заяви, че вижда големи възможности за сътрудничество в дистанционен режим. Той потвърди готовността на БТПП да разпространява информация за предстоящи виртуални бизнес мероприятия. Първото събитие с компании от Пермския край ще се проведе тази седмица. Очакват се събития с партньори от Красноярск, Чувашия, Челябинск, Башкирия и др.

Бе отправена покана към български фирми да се включат в предстоящата международна промишлена изложба Иннопром, която ще се проведе в периода 6 – 9 юли 2021 г. в Екатеринбург. Тема на събитието ще е „Гъвкавото производство”. Страна-партньор през 2021 г. е Италия. Изложбата обхваща участници от 22 страни и 60 региона на Русия. През 2020 г. е посетена от 43 000 гости и повече от 1500 журналисти от цял свят.

Очаквайте информация как да участвате в събитията. За контакти: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg


08.02.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад