Назад

„Доверете се на българското“: конкурентно качество на добра цена









И тази година, въпреки новите сложни условия, породени от коронакризата, Българската търговско-промишлена палата организира поредното, 18-то издание на изложението „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”.

То беше открито по-рано днес с участието на повече от 30 фирми, които предлагат различни български продукти в области като козметика, облекло, трикотажни изделия, обувки, чанти, бижута, вино, стоки за бита и др.

Специално на първия ден на изложението присъства и председателят на Палатата Цветан Симеонов, който не пропусна да приветства поотделно всички представители на фирмите участници.
„ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО” събира на едно място САМО български производители и търговци, предоставяйки възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.
В духа на българските традиции в централната част на ЦУМ вече ви  очакват и облекла с бродирани етно елементи, а специално за феновете и за новите посетители на изложението подготвихме следния блиц с мениджъра на изложението Милен Моллов:

Вижте видео от откриването https://www.bcci.bg/videos/view/882

Г-н Моллов, какво е по-различното в изложението тази година?

Със сигурност това е мястото. Вече сме в централната част на ЦУМ, на първия етаж. А иначе датите са от днес, 5-и октомври, до 19-и – очакваме посетители всеки ден от 10 до 19 ч. Фирмите, както всяка година, са разнообразни: има козметика, храни и напитки, облекла, трикотаж, кожени изделия. Специално фирмите за дрехи са се постарали да предложат асортимент, удачен за сезона – така че всеки посетител има какво да види.

Имаше ли отлив на фирми заради коронакризата?

Не бих казал. При нас броят на участниците се запази, макар и да имат своите притеснения.

Защо хората трябва да се доверят на българското?

Защото качеството на нашите стоки не отстъпва на това от чуждите произведители, а цената е много добра.

Можем ли да прибавим и фактора родолюбие?

Да, той е може би на първо място!

Защо традиционно отново избрахте ЦУМ като място за събитието?

Отново сме тук, но вече в централната част, както споменах – тя е доста по-просторна, за което трябва да благодарим на домакините. Вече доста години работим с ЦУМ и си заслужава!

 


05.10.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад