Назад

БГ Баркод: натурални масла и козметични продукти„Алта Ойлс“ ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 14-18 септември 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Създадената през 2007 г. компанията днес е един от водещите производители на 100% чисти и натурални етерични масла, козметични продукти и флорални води в България. Притежава редица сертификати за качество, сред които GMP Сертификат, LACON, KOSHER, HALAL, ЗГУ и "Българско розово масло“.

Розата е един от най-разпознаваемите символи на България, като нашата страна е един от основните производители на масло от роза. Добиването на българското розовото масло е съпътствано от вековни културни традиции.  Най-качественото и търсено по цял свят розово масло се получава в България от култивираната Rosa damascena, отглеждана в Розовата долина, където е и производственият цех на „Алта Ойлс“ ЕООД.

Компанията следи световните тенденции не само в областта на козметиката, но и в сферата на маркетинга и бизнеса. „Алта Ойлс“ ЕООД  работят с желание да са в крак с модерните тенденции и да синхронизират с тях инструментите за продажба, тъй като все повече продажби се случват онлайн. Поради това фирмата залага на качествени продуктови фотографии и изчерпателни данни онлайн и в електронния продуктов каталог БГ Баркод, които да гарантират успешен първи визуален контакт с клиентите в новите условия на търговия.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 


28.09.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад