Назад

БГ Баркод: с уважение към ръчния български труд



Фирмата „Образователни информационни системи“ ЕООД стояща зад българския моден бранд Selena Fashion, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 15-19 юни 2020г.

Брандът Selena Fashion се отличава с много интересна концепция – той е поле за изява на много български домакини (без да изключваме и мъже), които са сръчни хора, надарени и правещи чудеса със своите ръце. Много от тях умеят да създават уникални бижута, мартеници, картички, декупажи, рисунки и др. и използват времето прекарано вкъщи, за да творят. Selena Fashion се ражда като идея имаща за цел да помага имено на българските майки, татковци и деца, като те вярват, че смятаме, че ръчният, български труд трябва да бъде уважаван и подпомаган. В продуктите на марката се влагат също и познания по астрология, нумерология, хромотерапия и кристалолечение и др.

В каталога БГ Баркод, фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери. Веднъж въведени продуктовите данни, те могат да се споделят с различни търговски партньори от страната и чужбина, особено с така популярните през последните години marketplace платформи за продажба, предоставящи лесен начин да се увеличат броя на взаимодействията с потенциални клиенти.

Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите, а от Selena Fashion са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи използвани в цял свят.

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 


26.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад