Назад

БГ Баркод: натурални биологични продукти



Семейната фирма „Органик БГ“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 25-29 май 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Органик БГ“ ЕООД е малка семейна фирма, специализирана в производството на натурални биологични продукти. Стартира дейността си през 2006 г. със засаждането на 100 декара ябълкови овошки, а от 2012 г. започва да произвежда първия български натурален жив ябълков оцет под марката „Лидия“, направен от прясно студено пресован ябълков сок. Ябълков оцет „Лидия“ е типичният пример за затворен тип земеделие, тъй като фирмата произвежда суровината за крайния продукт. Идеята за консервиране на ябълките под формата на оцет се ражда случайно, а от фирмата разработват специална дълбочинна технология и се получава гъба, която запазва витамините в оцета, без да се налага той да се пастьоризира. Фирмата също прави и оцети от други плодове като годжи бери, арония, бъз, шипка, нар, ягода, вишни, малини, а през 2017 г. оцети „Лидия” печелят златен медал в категория „Иновации“ на Пловдивския панаир с оцет от годжи бери. В портфолиото им присъстват също продукти като плодови вина, пчелен мед, клеева тинктура и др.

Информация за продуктите на „Органик БГ“ ЕООД, съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011,  е попълнена директно от производителя и може да се намери в електронния каталог БГ Баркод.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се събира върху етикета като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.

 

 


08.06.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад