Назад

ПОКАНА ЗА СЪБИТИЕ На горещия стол Бизнес Лейди



По покана на Съвета на Браншовите организации в БТПП заповядайте на срещата на Бизнес Лейди - Женско предприемачество.

Това е събитие за менторство, контакти и обмяна на добри практики с участието на успешни жени от бизнеса.

На 23 януари на Горещия стол Бизнес Лейди е Евелина Бетова

Евелина Бетова е предприемач, който работи като управляващ съдружник във фирмите БЕБЕЛАН ООД и Би Фит ООД.  В бизнеса партньор й е нейният съпруг Явор Бетов. От 1996г. двамата развиват първия им семеен бизнес - малък специализиран магазин за бебешки стоки с име БЕБЕЛАН. В последствие развиват фирмата в направление Търговия на едро, маркетинг и дистрибуция на бебешки стоки. Днес бизнесът има национално покритие в този тясно сегментиран бранш, оперира основно от три офис и складови бази и има около 70 работници и служители. През последните 6-7 години фокусът на бизнеса е в развитието на продукти със собствена марка, като приоритетно се избират български производители.

Екипът на БЕБЕЛАН вярва, че може да се развие и наложи българска марка бебешки стоки, която успешно да завзема пазарен дял в Европа. Като дългогодишен професионалист, Евелина Бетова е Председател на Управителния съвет на Сдружение ,,Асоциация на търговците на стоки за детето в България''

През 2009 г. в семейното партньорство се създава концепция за навлизане в търговията на дребно. Създава се Be Fit (Бъди във форма) - марката, под която започват дейност дрогерийни магазини - удобни, пъстри и уютни обекти за пара-фармация, натурална и медицинска козметика, диетични, био и специализирани храни. Направени и изпълнени с много любов и създадени за добро настроение.

На горещия стол Бизнес Лейди"

Кога: 23 януари 2019 / 17.00 - 19.00 ч

Къде: БТПП, Зала Б /ул. „Искър" 9, София/

 


21.01.2020 г.
Назад