Назад

БГ Баркод: стоки и за най-малките



Фирма  „Шушулка“ ЕООД, производител и онлайн магазин за бебешки и детски дрешки и аксесоари, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 4-8 ноември 2019г.

„Шушулка“ се ражда като семеен проект преди 10 години, а днес се е наложила на пазара като производител, гарантиращ високо качество на продуктите и оригинален дизайн. Фирмата предлага бебешки и детски дрешки от органичен памук и мериносова вълна, също и одеялца, спални чувалчета, спално бельо и богата гама продукти за бебеносене. Продуктите се произвеждат в България и както от фирмата изтъкват, се държи не само на качеството, но и на доброто отношение и справедливото заплащане, опирайки се на принципите на етичната търговия и устойчивото развитие. От „Шушулка“ се стремят да  споделят  с клиентите собствения си опит и да ви предложат продукти, които биха улеснили отглеждането на бебе и също са полезни, практични, екологични, и не на последно място, добри за семейния бюджет.

БГ Баркод е универсален каталог за стоки от всички категории. Той позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки, като това позволява и лесното споделяне информация за артикулите към най-актуалните места за продажба в днешното време -- сайтовете за колективно пазаруване.

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


14.11.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад