Назад

БГ Баркод: български бранд за спортни дрехи с най-много продуктиФирмата  „Севън Интернешънъл“ ООД, стояща зад търговска марка SC- ELEMENTS, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 7-11 октомври 2019г.

„Севън Интернешънъл“ ООД е млада фирма, регистрирана в началото на годината, с  концепция за създаване и продажба на ежедневни спортни екипи и спортни дрехи за популярните през последните години фитнес, йога, пилатес, kangoo jumps и др. Идеята за създаване на облеклата се поражда преди няколко години от страстта към спорта и от всекидневните посещения във фитнес залите, желанието за здравословен начин на живот и превръщането на всичко това в нов начин на живот. Открива се нуждата от удобни, практични и качествени дрехи за тренировка с най-високо качество, каквито всеки човек би носил. Производството е изцяло в България, като се използват материи с  dry touch  технология и органичен памук за  памучните изделия. Повечето дрехи се шият на flat lock машини, за постигане на плосък шев, който не дразни при движение и създава повече комфорт при спорт. Фирмата също инвестира в най-модерна техника за директен печат върху памук и на тъмен текстил flatdog cmyk+, която дава възможност за печат върху естествени материи (памук, коприна, лен) на цветни и ярки изображения и то с напълно природосъобразни и естествени материали, мастила на водна основа,  които не дразнят кожата и не предизвикват алергии.

Реализацията на пазара на марката следва световните тенденции и започва от продажби в интернет и marketplace платформи, като за момента стоките могат да бъдат намерени само в европейски платформи и чуждестранни колективни сайтове за пазаруване, но предстои и пускането в продажба и в България. Официалният сайт на марката е в процес на подготовка, а от  „Севън Интернешънъл“ ООД изразяват намерения в най-скоро време да открият и физически магазини в София и Варна.

Използването на електронния каталог БГ Баркод за текстилната индустрия е голямо удобство, защото той позволява фирмите да въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за стоките си, с оглед спецификата на тази индустрия. Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си към най-актуалните места за продажба в днешното време на дигитализация и променен пазар, а именно сайтовете за колективно пазаруване.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


24.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад