Назад

Онлайн достъп до програма за професионално обучение в сферата на мехатрониката и металургията

Разработените по проект MeMeVET модули за придобиване на допълнителни образователни умения в областта на мехатрониката и металургията вече са достъпни онлайн.

След задълбочен анализ на нуждите на работодателите, партньорите по проекта идентифицираха подходящите теми за обучение, които са от ключово значение както за подобряването на квалификацията на кадрите, така и за улесняване на мобилността в целевите сектори.

Определените модули за ученици от гимназиален етап са:

1. Технически английски

2. Здраве и безопасност на работното място

3. Проектиране и планиране

4. Механика и производство

5. Автоматизация и роботика

И курсовете за студенти,  бакалавърска степен:

6. Развитие на меките умения

7. Роботика

8. Планиране, контрол и управление на производствените вериги


Нивото на модулите, предложени за ниво гимназия, съответстват на Европейската квалификационна рамка.

Партньорите по проекта създадоха интерактивна и удобна за потребителите платформа, която е достъпна ТУК. За да изтеглите  учебните материали, моля, поискайте създаване на акаунт, като изпратите имейл на: memevet@uninettunouniversity.net

Лицата, успешно преминали онлайн обучение по проект MeMeVET, ще получат електронна карта, съдържаща придобитите умения и квалификация. Редица фирми и организации от Европа вече изразиха готовност за признаване на обучителната програма, което ще улесни мобилността и наемането на кадри. Българските фирми, осъществяващи дейност в сферата на мехатроника и металургия, както и организациите в сферата на ПОО, които искат да станат част от мрежата може да се свържат с нас.  

Партньорите по проекта призовават организации в сферата на ПОО, университети, търговско-промишлени палати, както и други организации и заинтересовани страни да подкрепят проекта и да допринесат за оценката и по-нататъшното подобряване на разработените модули, като попълнят онлайн формата за обратна връзка, достъпна ТУК.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас на: info@memevet.eu

Харесайте страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/MeMeVET4industries/


04.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад