Назад

С подкрепата на БТПП се провежда Информационното турне „Европейски мрежи без граници“



На  30 септември стартира ежегодното информационно турне на европейските мрежи в България. То се проведе в  градовете Сандански, Петрич, Благоевград, а последната спирка е утре, 3 октомври - в  Кюстендил. Информационното турне се организира съвместно от Център за развитие на човешките ресурси - Национална агенция за България по Програма „Еразъм+“, както и Европейски потребителски център България. В кампанията ще се включат и партньори от Enterprise Europe Network – Сандански и EURES - европейският портал за професионална мобилност.

Информационното турне „Европейски мрежи без граници“ се организира по традиция всяка есен на различни места в страната. По време на кампанията бяха разпънати шатри на централните площади в четирите града,  разпространиха се информационни материали, проведоха се интересни игри с въпроси, които целят  да привлекат активното участие на местните жители.

По време на събитията, гражданите имаха възможността да получат информация и консултации по въпроси, свързани с ЕС, като политики и законодателство на ЕС, програми и възможности за финансиране, възможности за работа и образование в други държави-членки, потребителски права и инициативи в подкрепа на МСП и др.

 


02.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад