Назад

В Търговски Център Европа в София официално отвори врати първата Корпоративна занималня "АЛФ"





Новата занималня за децата на бизнеса - АЛФ, официално отвори врати Търговски Център Европа (ТЦЕ). Тя е създадена специално да обслужва корпоративните нужди на работещите фирми в търговския център като улеснява работодателите и служителите в натоварения график на градската среда. С модерната образователна услуга, която фокусира върху експертна и иновативна грижа за деца от 2 до 12 години, ТЦЕ става привлекателно място за работа в София – с уредена инфраструктура и възможност за почасова, полудневна и целодневна забавачка, което освобождава капацитет за по-ефективно изпълнение на служебните задачи.

При откриването лентата прерязаха официално пропърти мениджъра на ТЦЕ Тодор Кавръков, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и Мария Любенова – управител на Корпоративна занималня АЛФ.

„Бизнесът подкрепя АЛФ и ще помага активно новата образователна услуга да бъде адаптирана максимално бързо към съвременната динамична бизнес среда с цел създаване на по-добри условия за работа на служителите с деца и минимизиране на стреса на работното място.“ – бяха думите на Тодор Кавръков.

Председателят на БТПП напомни, колко е важно всеки работодател да съдейства за подкрепа на такива инициативи, които позволяват работниците и служителите да разчитат, че децата им са под сигурни грижи на квалифицирани преподаватели и възпитатели. Цветан Симеонов каза още, че Палатата ще съдейства за запознаване с опита на занималня АЛФ- в услуга на бизнеса, с най-големите си  членове в София и страната, с идеята добрата практика да получи приемственост и при тях.

Според Мария Любенова – управител на Корпоративна занималня АЛФ, системата на обучение има за цел генериране на рационално мислене и поведение в съвременна среда и е създадена по проект BG05M90P001-2.010-0266-C01 на ОП РЧР, съфинансиран от Европейския социален фонд и е дело на български екип.

Повече за АЛФ виж тук:


02.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад