Назад

Среща с представители на Би Ту Ен ООД





Главният секретар на БТПП Васил Тодоров посети шоурума на Би Ту Ен ООД (B2N) - водеща компания във вноса и разпространението на 3D технологии в България и на Балканите, член на БТПП. Фирмата е официален дистрибутор на Ultimaker, Formlabs, MarkForged, BigRep, Artec Group, Altair, Raise3D и др. висококачествени производители на изделия в 3D индустрията.

В рамките на срещата Даниел Христев – мениджър продажби в Би Ту Ен ООД, представи 3D оборудване и цялостни решения от света на 3D принтирането, 3D дигитализацията и 3D моделирането.

В момента B2N разполага с представителен шоурум в София и офис в Пловдив, както и мрежа от локални дилъри в Гърция, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения и Кипър, където могат да се открият качествени 3D принтери, скенери, софтуер, консумативи и резервни части. Фирмата консултира множество предприятия в приложението на 3D оборудването в сферите изкуство, дизайн, прототипиране, инженерен дизайн, образование и развойна дейност. Високотехнологичните решения на B2N  се имплементират успешно в широк спектър от браншове – от денталната индустрия и медицината, през хранително-вкусовата промишленост до автомобилостроенето.

Освен доставките и инсталацията на оборудване, B2N предлага разнообразни обучения по моделиране, принтиране и приложение на адитивното производство, свързани с успешното развитие на всяко предприятие с поглед към четвъртата индустриална революция.

През 2018 г. B2N организира и международна конференция за 3D принтиране, наречена Additive Days. Следващото издание на Additive Days ще се проведе през 2020 г. и ще обърне специално внимание на темата за устойчивостта и как адитивното производство насърчава оптимизация на текущите производствени процеси.

  


03.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад