Назад

Покана за среща с делегация от Иракски Кюрдистан



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на среща с делегация от Съюза на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан, която ще се проведе на 24 септември 2019г. /вторник/ от 14.00ч. в сградата на БТПП. Събитието се организира съвместно с Хасковската търговскo-промишлена палата.

Съюзът на вносителите и износителите на Иракски Кюрдистан е организация, работеща за разширяване на вноса и износа в региона на Кюрдистан.  Делегацията е с конкретни интереси за закупуване на български стоки и се състои от представители на секторите: обща търговия, строителство, туризъм и др. В приложение ще откриете списък на делегацията.

Желаещите да участват в срещата следва да заявят своя интерес до 20 септември 2019 /петък/ на e-mail: m.markova@bcci.bg. Участието в срещата е безплатно. Работен език: български – арабски с осигурен превод.

За допълнителна информация, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 421.

Приложение: 

Проекто – програма

Списък на иракската бизнес делегация


19.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад