Назад

Предстоящи бизнес срещи с индийски компании



Българската търговско-промишлена палата информира за очаквано посещение у нас на бизнес делегация от Индийско–българската асоциация за приятелство /Indian-Bulgarian Friendship Association - IBFA/ през последната седмица на септември. Визитата се подготвя съвместно с Индийско-българската бизнес камара в София и Службата по търговско-икономически въпроси на България в Делхи.

В тази връзка на 11 октомври 2019 г. от 10.00 ч. в БТПП ще се проведат Бизнес срещи с индийски компании. Има заявен интерес от индийска страна в следните сектори: търговия, химическа промишленост /петрохимикали, торове/, туризъм, хотелиерство, памучни прежди, минна и добивна промишленост, образование, правни услуги, внос-износ на плодове, складова дейност, системи за сигурност, рекламна дейност и др. /приложен списък/.

БТПП отправя покана за участие в срещите. Можете да потвърдите своето присъствие на е-поща: irelations@bcci.bg или да се регистрирате ТУК. Участието е безплатно. Работен език – английски.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 02 8117 489.


19.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад