Назад

Среща с новия ръководител на СТИВ в Белград



Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов проведе работна среща с новоназначения ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси в Белград, Сърбия - Александър Ангелов. Той запозна търговския съветник с работата на БТПП, отношенията й с партньорски организации в Сърбия, възможностите за съдействие на български и сръбски фирми за задълбочаване на външноикономическите отношения. Бяха  обсъдени и предвижданите в новия период на Трансграничната програма България – Сърбия по-специални мерки в полза на бизнеса от двете страни. Разгледани бяха и възможностите за излизане на трети пазари, с които Република Сърбия има търговски споразумения.

Ангелов информира, че отпътува за Белград в края на август и има готовност да отговори на очакванията на българските предприемачи по отношение на търговското и икономическо сътрудничество със западната ни съседка.

При интерес да намерите партньори в Сърбия, можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.


01.08.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад