Назад

БГ Баркод: бързо и лесно импортиране на продуктови данни

Нестле България с най-много въведени продукти в седмицата 22-26 юли




Нестле България въведе най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 22-26 юли 2019г.

В каталога БГ Баркод, фирмите членове въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти с баркод започващ с 380. Сред богатото портфолио на „Нестле България“ АД има продукти попадащи в тази категория. С цел по-бързо въвеждане в БГ Баркод компанията се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт, формат Excel.

В каталога всеки продукт е уникално идентифициран чрез своя баркод номер (GTIN), а информацията е съобразена с нуждите на потребителите, изискванията на нормативните актове и общите условия на GS1 България. БГ Баркод дава възможност на крайните клиенти да направят информиран избор за покупка, а фирмите да споделят достоверна и пълна информация с доставчици, търговски партньори, търговски вериги, онлайн платформи, регулаторни органи и др.

Продуктовата гама на „Нестле България“ АД е изключително богата като включва детски храни, кулинарни продукти, шоколади, шоколадови бонбони, десерти, шоколадови и обикновени бисквити, млечни продукти, зърнени закуски, храни за домашни любимци и други. Фирмата е член на Българската търговско промишлена палата (БТПП) и прилага международните стандарти GS1 от 1995г.

През годините компанията се усъвършенства и предлага хранителни продукти с отлично качество.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 


01.08.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад