Назад

Среща с председателя на Асоциацията за международно обществено развитие



Вадим Рошманов, председател на Асоциацията за международно обществено развитие (АМОР), посети БТПП и обсъди с главния секретар на Палатата Васил Тодоров възможностите за бъдещо сътрудничество.

Вадим Рошманов представи дейността на Асоциацията, като акцентира върху настоящите проекти на Сдружението в София, Варна, Бургас и др. Председателят на АМОР сподели, че проектът „Академия Предприемач“ е един от основните механизми на Асоциацията, който цели да насърчи младите хора към развитие и предприемачество на регионално, национално и международно ниво.

По време на работната среща бяха обсъдени структурата на Асоциацията, екипа, актуалните проекти и международната партньорска мрежа на Сдружението.

Дискутирано бе и последното посещение на представители на АМОР в Китай по време на Световния форум за млади лидери и развиващи се предприемачи “Bridge for the Future”, по линия на Инициативата за сътрудничество между Китай и страните от ЦИЕ „17 +1“

Васил Тодоров запозна госта си с инициативите на БТПП в областта на младежкото предприемачество и обсъди възможностите за бъдещо сътрудничество с АМОР.


17.07.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад