Назад

Откриване на първото специализирано изложение на ливански продукти Lebanese Agro – Food Expo 2019

На 27 юни в изложбената зала на ЦУМ се откри първото специализирано изложение „Lebanese Agro-Food Expo 2019. Събитието е организирано от Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Ливанската търговска палата и Ливанско-българския бизнес съвет (Lebanese-Bulgarian Business Council),

Официални гости на откриването бяха г-н Мохамед Кочар, президент на ливанските икономически организации, г-н Фади Гемаил, президент на индустриалната асоциация в Ливан, г-н Ахмед Аладин, председател на Ливано-български бизнес съвет, доц.д-р Янко Иванов – зам.министър на МЗХГ, и г-н Цветан Симеонов – председател на УС на БТПП, представетели на чуждестранни мисии в София от Ирландия, Молдова, Египет, Сирия и др.

По време на изложението повече от 30 фирми ще представят различни продукти на хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство и традиционни изделия от културата на Ливан.

Представянето на ливанските фирми е възможност за българските търговци и предприемачи за установява на директен контакт и бъдещи бизнес отношения.

България като цяло е добре позиционирана на пазара в Ливан и подобни събития подпомагат разширяването на търговските взаимоотношения.

Посещението е със свободен вход от 27 до 29 юни от 11.00 до 19.00 часа.

Повече снимки от откриване на изложението ТУК.


28.06.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад