Назад

Среща с управителя на “Лардж Инфрастръкчър Проджектс” ООД



Инж. Румен Марков, управител на “Лардж Инфрастръкчър Проджектс” ООД, и Цветан Симеонов – председател на БТПП, обсъдиха на среща в Палатата проект за изграждане на автомагистрала “Дунав – Егея”. Проектът бе представен на бизнес форум в Букурещ през есента на м.г., в рамките на срещата на върха на държавните глави на страните от инициативата „Три морета“. БТПП бе организатор на българската бизнес делегация за форума.

Румен Марков подчерта, че автомагистрала “Дунав – Егея” е проект за една ефективна, интелигентна и екологосъобразна транспортна артерия с прилагане на мултимодалността. Опазването на околната среда и биоразнообразието са приоритет при проектирането.  Повече за проекта – в презентацията  ТУК.

Във връзка с подготовката на следващото издание на бизнес форума по линия на инициативата “Три морета“ през юни в Любляна, Словения, стана ясно, че на форума проектът на автомагистрала “Дунав – Егея”  ще бъде представен отново, със съдействието на Палатите в Русе, Велико Търново, Стара Загора, Хасково и Кърджали.

Он-лайн регистрация на участие във форума ТУК. БТПП е на разположение за съдействие. За контакти: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации тел:  02 8117 494, 02 8117 489, e-mail: m.markova@bcci.bg


16.05.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад