Назад

Възможност за сътрудничество с албанска строителна фирмаПосланикът на Албания в София Н.Пр. г-жа Доника Ходжа и представители на строителната фирма Gener 2 посетиха БТПП и обсъдиха с председателя на Палатата възможностите за сътрудничество с български фирми.

Албанската фирма Gener 2 се занимава със строителство на жилищни сгради, търговски и индустриални зони, както и пътища. Към момента компанията има изградени редица бизнес сгради, търговски центрове, пътища, индустриални обекти. Gener 2 е една от 10-те най-големи компании в Албания в областта на строителството с персонал, възлизащ на над 900 служители.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между албанската фирма и български фирми в областта на строителството и участието съвместно в проекти и обществени поръчки.

Председателят на БТПП изрази готовността на Палатата за съдействие на фирмата чрез предоставянето на редица услуги, включващи консултации, съдействие при изготвяне на договори, проверка на надеждност на партньорите и др.

Заинтересованите от сътрудничество български компании могат да намерят подробна информация за Gener 2 ТУК.

 


17.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад