Назад

14-членна бизнес делегация от Тайван посети БТПП







Днес, 15 април, в БТПП гостуваха 14 тайвански фирми в секторите машиностроене, металообработка, текстил и облекло, 3D принтиране и други. Делегацията бе организирана oт Тайванския търговски център (TAITRA) в София, като утре (16-ти април) в Гранд хотел София ще се проведат и двустранни бизнес срещи между тайвански и български фирми.

Събитието бе открито от Георги Стоев, зам.-председател на БТПП, който подчерта доброто сътрудничество между БТПП и TAITRA. Той представи услугите на Палатата и тяхната полезност както за български фирми, така и за чуждестранни предприятия, желаещи да навлязат на българския пазар. Събитието продължи с презентация на Юлиян Балчев, гл. експерт в Българска агенция за инвестиции, който запозна гостите с инвестиционния климат в България и очерта предимствата за стартиране на бизнес у нас.

Представителите на тайванската делегация заявиха, че проявяват интерес към създаване на партньорства на българския пазар и с нетърпение очакват провеждането утре на срещите с българския бизнес. Със списъка на участващите в делегацията фирми можете да се запознаете тук.


15.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад