Назад

Бизнес делегация до Люксембург на 3-5 Април 2019Българската Търговско-Промишлена Палата (БТПП), има удоволствието да Ви информира, че удължава периода за посещение на бизнес делегацията до Люксембург – в рамките на 3- 5 април 2019г. Благодарение на Посолството ни в Белгия, акредитирано за Люксембург и Почетния консул на България в Люксембург бяха постигнати и по-добри финаснови условия за участие.

Освен бизнес форум с двустранни срещи, организаторите са планирали провеждане на разговори с други бизнес организации, посещение на фирми и др.

Стабилната и високодоходна пазарна икономика на Люксембург се характеризира с умерен растеж, ниска инфлация и високо ниво на иновации. Люксембург е вторият по големина  световен център за инвестиционни фондове, най-важният частен банков център в Еврозоната и водещ европейски център за презастрахователни компании. Освен това люксембургското правителство има за цел привлечане на стартиращи интернет и високотехнологични компании. Най-голям дял в икономиката на страната заемат услугите – сред които банковото дело, промишленост (желязна руда и производство на стомана, химикали, каучукова промишленост и др.) и селско стопанство (производството на картофи, зърнени храни, както и винарство).

Отправяме покана за включване в делегацията към фирми с интереси в следните области: информационни и комуникационни технологии, финанси, финансови технологии, стартъп компании, логистика – мултимодален транспорт, туризъм, банково дело, енергетика, хранително-вкусова промишленост, фармация, електроника и електротехника и др.

Ако потенциалните участници имат специален интерес към определен сектор, моля да ни информират, защото е предвидена възможност за индивидуални срещи и посещения на фирми, за тези които желаят на 5 април /петък/ 2019г.

Сътрудничеството в области като: автомобилна промишленост, здравеопазване, сателитно наблюдение, отбранителна промишленост, обзавеждане за дома и офис оборудване и др., също ще бъде насърчено.

По предварителни разчети разходите, свързани с участието в делегацията възлизат на 1190 евро като включват: самолетен билет, вътрешен транспорт, 2 нощувки в хотел 4 звезди, вечеря, организационна такса, застраховка. В цената не са включени дневните разходи. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

При интерес, моля да потвърдите Вашето и/или на Ваши представители участие, на e-mail: m.markova@bcci.bg до 20 март /сряда/ 2019.

Не се колебайте да се свържете с нас при наличие на допълнителни въпроси: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 02 8117 489.

Приложение:   предварителна програма, регистрационна форма.


18.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад