Назад

Руска фирма търси партньори в областта на земеделиетоРъководството на БТПП проведе среща с партньори от Руската Федерация – Татяна Алексеевна, директор на компания Биоин-Ново, и Виктор Архипов, бизнесмен. Председателят на БТПП Цветан Симеонов и заместник-председателят Георги Стоев обсъдиха с гостите възможностите за разширяване на сътрудничеството в областта на земеделието.

Цветан Симеонов представи информация за основните услуги, които Палатата предоставя в полза на бизнеса. Той запозна гостите си и с дейността на БТПП, както и с базите данни, с които БТПП разполага. Председателят изрази готовността за съдействие на компанията за развитие на икономическите връзки.

Татяна Алексеевна представи иновативен за пазара продукт – микробиален тор, който увеличава добива от 10% до 25% на земеделски култури, подобрява качеството им, растенията преживяват по-леко резки промени в температурите. Торът ускорява зреенето, увеличава глутена при пшеницата, увеличава съдържанието на маслеността и захарността при техническите култури. Продуктът е течен и може да се прилага преди засаждане на растенията или за третиране на насажденията през периода на вегетацията.

Компанията Биоин-ново търси партньори в България с цел организиране на производство на продукта в страната, както и дистрибуцията му.

Повече информация тук: www.nikfan.ru, e-mail: bioin@yandex.ru

 


14.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад