Назад

Представяне на CONNEXT - форум за индустриално сътрудничество



Представител на дирекция Международно сътрудничество и международни организациина БТПП взе участие в представянето на CONNEXT - форум за индустриално сътрудничество. Форумът ще се проведе в гр. Милано на 7 и 8 февруари 2019.

CONNEXT е форум за индустриално сътрудничество на бизнеса, новите технологии и дигитализацията. Събитието ще бъде последвано от иновативно изложение, на което фирмите ще могат да представят своята дейност и да обменят идеи.

Събитието ще бъде разделено на пет основни теми:

  • Интелигентна фабрика,
  • Устойчиво развитие,
  • Големите градове – двигатели на развитие,
  • Човекът – в центъра на прогреса,
  • Made in Italy по света.

Фирмите ще имат възможност да се срещнат с най-добрите в сектора, събрани на един форум. CONNEXT е не само изложение на бизнеса, то е платформа за нови контакти и включва предварително организирани и целеви В2В, конференции, тематични семинари, workshop и speed pitching. 

По време на CONNEXT ще вземат участие над 2000 фирми от Италия, Германия, Източна Европа, Русия и Мароко. Организатор е Конфиндустрия Италия, в сътрудничество с Assolombarda. 

Презентация на CONNEXT ТУК!

Заинтересованите представители на български компании могат да се свържат за повече информация и заявяване на интерес с:

Конфиндустрия България София 1000, ул. Г. С. Раковски, 140, 4 етаж тел.: +359 2 45 000 12, e-mail: segreteria@confindustriabulgaria.bg


14.12.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад