Назад

1-то издание на търговско изложение „МАГИЯТА НА РЪЦЕТЕ”





1-то издание на търговско изложение „МАГИЯТА НА РЪЦЕТЕ” – Базар за плетива, сувенири и аксесоари ще се проведе от 28 ноември до 2 декември в Изложбена зала ЦУМ.

Медиен партньор на събитието е Информационна агенция и вестник "Монитор".

Участие в изложението ще вземат над 30 фирми – занаятчии, творци, любители на плетива, дърворезба, бижута, сувенири, стоки за дома, аксесоари и още много други творения.

Ще можете да намерите ръчно изработени бижута  от кехлибар, естествени материали, като дърво, метал, вълна, керамика и др. Вдъхновени от красотата и хармонията в природата и във всичко около нас, всяко бижу е произведение на изкуството.

Един от участниците с радост ще ни покаже изненадващото си  хоби, превърнало се в забава, в магия и страст- плетени на една кука дамски чанти, играчки, кукли, аксесоари, декорация и празнична украса. Ще видим как мечтите се превръщат в реалност, а плетенето на една кука - в изкуство.

За първи път в България ще може да се запознаете с японската керамика и порцелан - уникални изработки, от производители с вековни традиции.

Уникални свещи, изработени по специална технология, за всеки вкус ще може да намерите на щанда на майстор Миро. Очакват ви още картини и идеи за декорация на дома.

Дамите ще могат да се облекат в облекла, които ще изненадат и най-смелите с дизайн и кройка. Ще станем свидетели как една дреха може да се носи по дузина различни начина. Ще можете да ги съчетаете с уникални дизайнерски шалове с българска шевица.

Заповядайте да разгледате и да изберете своя подарък, изработен с много вдъхновение и любов! Подарете си магия от 28 ноември до 2 декември 2018 в Изложбена зала ЦУМ, София.

Галерия може да разгледате ТУК.

 


28.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад