Назад

Изпълнителният директор на Артекс Инженеринг АД взе участие в икономическият форум ЕС – Австралия



Арх. Весела Мирянова, член на УС на БТПП и изпълнителен директор на Артекс Инженеринг АД, взе участие в икономическия форум ЕС – Австралия, който се проведе в периода 20 – 22 ноември в Брюксел.

Като представител на БТПП арх. Мирянова взе активно участие в темите за женското предприемачество в ЕС и Австралия.

Икономическият форум събра ключови европейски и австралийски лидери от правителството, опозицията, бизнеса, медиите, образованието, науката и гражданското общество, за да се включат в дискусии на високо равнище с цел формулиране на позиции и обсъждане на бъдещите отношения между ЕС и Австралия.

Бившия председател на Европейския съвет Херман ван Ромпой. фокусира вниманието на деловите кръгове върху Договора за свободна търговия между ЕС и Австралия и прилагането му след БРЕКЗИТ. Федерика Могерини, Върховен представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност откри първата пленарна сесия на Форума.

Темите, които бяха обект на последващи дискусии, включваха предизвикателствата пред международната търговия, сегашната динамика в Западните демокрации, женското предприемачество, цифровизацията и защитата на данните, промишлеността 4.0.

 


26.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад