Назад

30 ноември - „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”

Медиен партньор на събитието е Информационна агенция и вестник Монитор


Българската търговско-промишлена палата и Национална бизнес мрежа имат удоволствието да Ви информират, че организират дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”, който ще се проведе на 30 ноември 2018 г. в Гранд Хотел София.

Медиен партньор на събитието е Информационна агенция и вестник "Монитор".

Дигиталният свят на бизнеса е в нашето ежедневие. Присъствието в мрежата, телефона, таблета е удобство и необходимост, които носят ползи, контакти и печалба. Иновациите се оказват за момента най-добрата инвестиция в бъдещето. Те са инвестиции в по-доброто бъдеще на обществото, бизнеса и околната среда. Дигитализацията и иновациите, приложени съвместно, оптимизират бизнес процесите, повишават ефективността на работа и подобряват процеса на вземане на решения. Разработването на интегрирани маркетинг решения и мобилни приложения са сред водещите тенденции в областта. От своя страна, лидерските умения, умното ръководене, комбинацията от отговорност, оптимизъм и мултипликация са ключови за справяне с предизвикателствата пред съвременните компании.

С цел представяне на най-новите тенденции в дигитална България, насърчаване и задълбочаване на иновативния дух и привличане на лидерството на страната на бизнеса, организираме дискусионен форум „Дигитални предизвикателства пред съвременните компании”.

В събитието участие ще вземат Мария Габриел, Eврокомисар „Цифрова икономика и цифрово общество“, представители на българското правителство, редица утвърдени имена от българския бизнес и обществен живот, както и специалисти в областите онлайн присъствие на МСП, дигитален маркетинг, иновациите като инвестиция, лидерство и комуникации.

Събитието се организира и със специалното участие на Мъгърдич Халваджиян, управител на „Глобал Филмс“ ЕООД, който ще сподели своя опит, виждания и история на успеха в панела: “Лидерство и управление в дигитално време“.

Сред участниците в събитието са: малки и средни предприятия, стартъп компании, иновативни компании, представители на банкови институции, неправителствени организации, медии, специалисти в дигиталния маркетинг и комуникациите и др.

При интерес за участие можете да се регистрирате онлйан на http://www.nbn-bg.com/forum.php до 28 ноември 2018 /сряда/.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с: Българска търговско-промишлена палата, дирекция  „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 489 или e-mail: g.dimitrova@bcci.bg.

Приложение: Проекто - програма

 


23.11.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад